top of page
Sök
  • Anna Olsson

Vi är stolta över att vara nominerade!
När vi bestämde oss för att skriva boken "Förändringsledning" så var vår starkaste drivkraft att vara med och utveckla synen på och användningen av just förändringsledning. Genom att kombinera akademisk teori med praktisk erfarenhet ville vi skriva en bok som vi saknade på svenska. Vårt förlag, Studentlitteratur, vänder sig i huvudsak till studerande på universitet och högskolor, men vi skrev boken så att den också skulle vara värdefull för de som är ute i arbetslivet.


Sedan boken publicerades har vi fått många bevis för att den fungerar även i det senare fallet, det har hållits bokcirklar kring den, den används som kurslitteratur i vidareutbildningar och många av de vi träffar i våra nätverk har berättat om vilken nytta den gjort för dem. "Jag köpte den till hela min ledningsgrupp" "Alla mina projektledare fick den av mig i julklapp" är också kommentarer vi fått, bästa betyget är ju när någon vill dela med andra.


Nu har vi fått veta att vi är nominerade till årets projektledarbok av Projektforum!


"2008 instiftade Svenskt Projektforum priset “Årets Projektledarbok“. Juryn försöker bedöma hur aktuella böckerna är, hur lätta de är att ta till sig samt om de tillför något nytt. Boken måste ha en svensk författare men den måste inte vara skriven på svenska. Boken måste beröra något som direkt kan användas inom projektområdet det kan vara en bok direkt riktad till projektledare eller projektmedarbetare men det kan också beröra områden som tex kommunikation, teamutveckling eller ledarskap."


Du kan läsa mer om Projektforum och om alla de nominerade böckerna på deras hemsida.


Är du intresserad av förändringsledning och vill läsa boken så kan du t.ex beställa den på Bokus eller Adlibris, här på vår hemsida hittar du länkar direkt dit.

Vi vill gärna få återkoppling från våra läsare: vad tycker du om boken?
112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page