top of page
Sök
  • Anna Olsson

Boken som funkar i hängmattan


Lagom till semestern får vi höra att Sveriges HR-förening listat vår bok som en av nio böcker som föreningens bokjury rekommenderar som sommarläsning. Böckerna som kommer med på listan anses alla vara aktuella, angelägna och användbara.

Som författare blir man naturligtvis både stolt och glad när andra läser ens verk och visar erkännande och vi hoppas verkligen att boken inspirerar många i hängmattorna och vilstolarna landet runt.


Men framförallt hoppas vi att läsningen inte bara stannar vid inspiration, utan att de redskap som boken erbjuder kommer till nytta när bokens läsare kommer tillbaka från sina ledigheter. Under våren har pandemin inneburit att många organisationer snabbt fått ställa om, och det momentum som skapats av den gemensamma känslan av kris har inneburit att förändringarna i många fall gått förvånansvärt bra. Men allteftersom vi vänjer oss vid covid-19, eller i takt med att pandemin klingar av, försvinner även detta momentum.


Att förändringsleda med människan i centrum innebär att ta människors känslor och tankar på allvar i förändringsarbetet, och detta är vad vår bok handlar om. Har du ännu inte skaffat den hittar du den enkelt på Bokus eller Adlibris (länkar direkt dit finns här på hemsidan).

Vi önskar dig en skön sommar – och god läsning!

PS: …och till hösten kommer boken även att finnas tillgänglig på engelska!150 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page